Strona główna Bez kategorii Chroni serce i zapobiega rakowi, przepis stworzony przez kardiologów

Chroni serce i zapobiega rakowi, przepis stworzony przez kardiologów

Ten środek stworzony przez kardiologów ma na celu poprawę stanu serca i zapobieganiu ataku serca, jest tak silny, że może być stosowany w profilaktyce różnych rodzajów raka, a nawet w zaawansowanym stadium raka.

Receptura została opracowana przez pewnego kardiologa, który stworzył ja celu leczenia swoich chorych pacjentów, ale był tak skuteczny, że szybko został rozpowszechniony na całym świecie. Jest całkowicie naturalny i znacznie bardziej skuteczny niż wszystkich inne leki dostępne na rynku.

Oczyszcza żyły, chroni serce, buduje silniejszą odporność organizmu, odtruwa wątrobę, wyostrza umysł, zapobiega niewydolności serca i jest stosowany w leczeniu schorzeń nowotworowych.

Składniki:

    • 15 cytryn
    • 12 ząbków czosnku
    •  400g kiełków pszenicy

  • 400g orzechów włoskich
  • 1 kg miodu organicznego

Sposób wytwarzania:

Weź 400g kiełków pszenicy i umieścić je w szklanym słoju. Napełnij słoik wodą i pozostaw na noc, nie więcej niż 12-14 godzin. Po upływie tego czasu odcedź pszenicę i niech pozostanie tak przez kolejny dzień w temperaturze pokojowej.

Za pomocą maszynki do mielenia mięsa zmiel czosnek, orzechy, kiełki pszenicy i 5 cytryn (łącznie ze skórą). Najpierw upewnij się, że cytryny są ekologiczne, dzięki czemu można używać ich skóry. Wyciśnij sok z  pozostałych 10 cytryny i dodaj go do mieszanki. Na koniec dodaj miód i wszystko dobrze wymieszaj. Przełóż do szklanych słoików i przechowuj w lodówce. Pozostaw na 3 dni, a potem zacznij leczenie.

Leczenie:

Najlepsze rezultaty osiąga się kiedy spożywasz 1-2 łyżki, 30 minut przed posiłkiem,  3 razy dziennie. W leczeniu raka spożywaj 1 łyżkę co 2 godziny.

POLEĆ TEN ARTYKUŁ ZNAJOMYM

zobacz także

Wszystkie informacje zawarte w serwisie mają wyłącznie charakter informacyjny, a stosowanie ich w praktyce powinno za każdym razem być konsultowane z lekarzem specjalistą.

Czosnek stosowany jest w leczeniu wielu chorób od wieków. Ludzie używają go w leczeniu zaburzeń sercowo-naczyniowych, takich jak nadciśnienie tętnicze (wysokie ciśnienie krwi), wysoki poziom cholesterolu,...
Opublikowano szereg badań potwierdzających właściwości lecznicze pieprzu cayenne. W rzeczywistości jest to wysoka zawartość aktywnego składnika kapsaicyny, która odpowiada za liczne korzyści zdrowotne mielonego pieprzu. Ponadto...
Czarny pieprz ostrą przyprawą o wielu zaletach zdrowotnych. W rzeczywistości jest on szeroko stosowany w medycynie ajurwedyjskiej. Ma aktywny składnik o nazwie piperyna, który nadaje czarnemu...
Miażdżyca tętnic jest chorobą zwyrodnieniową tętnic objawiającą się zwężeniem tych naczyń krwionośnych, które przenoszą tlen do serca i wszystkich innych narządów w organizmie z...
Cukier jest zdecydowanie głównym powodem, który wpływa na nasza wagę. Często nie wiemy jak dużo cukru dostaje się do naszego organizmu, ponieważ znajduje się on w...